HOME

CONCEPT

EISEN

INFO

CONTACT

Het ROCA-BHR concept

Voor aspirant beroepsbeoefenaren gezondheidszorg
Het concept van ROCA-BHR voorziet in goed betaald werk binnen het gekozen beroep met de mogelijkheid van vervolgstudie in Nederland, waarbij het buitenlandse diploma en ervaring meetellen voor de duur van de studie in Nederland.

De studie wordt gekoppeld aan werkervaringsplaatsen. Dat wil zeggen dat je tijdens jouw studie al werkzaam bent in het beroep dat verband houdt met jouw studie. Het geleerde breng je direct in de praktijk en de praktijk leert jou de theorie toe te passen. De verhouding is 1 dag studie en 4 dagen praktijk.

Voor de praktijk zoeken wij een Nederlands bedrijf dat erkend is als leerbedrijf en bereid is om jou tijdens de leerperiode te betalen. Er wordt dan ook wel verwacht dat je op niveau meewerkt, maar dat mag met jouw achtergrond geen probleem zijn. Dat betekent dat je tijdens jouw studie in Nederland al voldoende inkomsten krijgt, waarmee je de Nederlandse uitgaven van wonen, leven en verder studeren kunt betalen. Daarnaast is het ook nog belangrijk om te weten dat ROCA-BHR behulpzaam is bij het zoeken naar woonruimte en het invullen van alle benodigde papieren. Studeren volgens de methode van ROCA-BHR is dus niet duur. Het geeft jou kansen om Europees erkende diploma's te halen, jouw vakmanschap te verdiepen en daarmee veel geld te gaan verdienen. Doe je het, of doe je het niet? De keuze is aan jou!

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Voor gediplomeerden gezondheidszorg
Ben je in het buitenland gediplomeerd en wil je verder in Nederland? ROCA-BHR is een uitstekende keuze. Vanaf 2002 plaatst ROCA-BHR succesvol mensen bij Nederlandse zorginstellingen. ROCA-BHR begeleidt je bij het interview met de werkgever. ROCA-BHR helpt je in het traject van erkenning van jouw diploma binnen Nederland en de opbouw van een sollicitatiedossier voor de Nederlandse werkgever. Doel is een rechtstreekse arbeidsovereenkomst met de Nederlandse werkgever. Je krijgt hetzelfde salaris betaald als je Nederlandse collega's en je hebt dezelfde arbeidsvoorwaarden.

Website © ROCA-BHR 2011 Disclaimer